TUTUS4 Tulevaisuudentutkimuksen tieteellinen perusta 5 op loka–joulukuussa 2023

Tulevaisuudentutkimuksen opintokokonaisuuden tutkimusalan tieteelliseen perustaan keskittyvä kurssi on tarjolla jälleen lokakuussa 2023. Tälle kurssille voit ilmoittautua, vaikka et olisi vielä opiskellut muita tulevaisuudentutkimuksen opintojaksoja!

TUTUS4 opintojakson tavoitteena on, että suoritettuaan sen opiskelija ymmärtää tulevaisuustiedon ainutlaatuisuuden ja siitä johtuvan tieteenfilosofisen perustan ja tieteelliset lähtökohdat (mm. systeemi-ontologia, holistisuus, normatiivisuus ja arvot) sekä tunnistaa oppiaineen historialliset merkkipaalut ja eri koulukunnat.

HUOM! Kurssilla ei ole luento-opetusta tai reaaliaikaisia verkkotapaamisia, vaan kurssi suoritetaan itsenäisesti viikoittaisia materiaaleja hyödyntäen ja tehtäviä palauttaen, sekä kirjoittamalla loppuessee.

Kurssi-ilmoittautuminen on auki 2.–15.10.2023. Muut kuin Turun yliopiston opiskelijat tekevät ilmoittautumisen Webropol-järjestelmässä alla olevan linkin kautta. Turun yliopiston opiskelijat voivat ilmoittautua suoraan Peppi-järjestelmässä. HUOM! Ilmoittautuminen ei koske avoimen yliopiston opiskelijoita, jotka ovat jo ilmoittautuneet kurssille ilmoittautuessaan kokonaisuuteen avoimen yliopiston kautta.

Kurssi alkaa maanantaina 23.10.2023. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempia tietoja kurssista ennen sen alkua.

Webropol-ilmoittautuminen (avautuu 2.10.):
https://link.webropolsurveys.com/S/98564FB168C327CF

Opintojakson opinto-opas:
https://opas.peppi.utu.fi/fi/opintojakso/FUTS3604/3228?period=2022-2024

Tervetuloa mukaan kurssille!