Tulevaisuudentutkimuksen opintokokonaisuus jatkuu ’Tulevaisuudentutkimuksen menetelmien soveltaminen (5 op)’ -harjoituskurssilla syyskuussa 2024 – ilmoittaudu mukaan!

Tulevaisuudentutkimuksen opintokokonaisuus jatkuu seuraavaksi ’Tulevaisuudentutkimuksen menetelmien soveltaminen’ -harjoituskurssin merkeissä. Kyseessä on puhdas verkkokurssi eli kaikki tarvittavat materiaalit löytyvät oppimisympäristö Moodlesta.

Harjoituskurssin hyväksytysti suoritettuasi osaat soveltaa valitsemaasi tulevaisuudentutkimuksen tutkimusmenetelmää omassa tutkimuksessasi ja kykenet kriittisesti arvioimaan hyödyntämäsi menetelmän vahvuuksia ja heikkouksia. Opintojakson oppimistavoitteena on aiempien opintojaksojen syventäminen, tieteellinen kirjoittaminen ja argumentointi. Opintojaksolla perehdytään tulevaisuudentutkimuksen menetelmiin ja työskentelytapoihin sekä tieteelliseen argumentaatioon ja tutkimuksenteon perusteisiin.

Tutkinto-opiskelijat ilmoittautuvat Turkuun Webropol-lomakkeella, joka on auki 29.8.2024 asti. Lomakkeella kysyttävät tiedot vaaditaan erillisopinto-oikeuden hakemiseksi Turun yliopistoon. Huomioithan, että opintojaksolle osallistumisen edellytys on Tulevaisuudentutkimuksen menetelmät -opintojakson hyväksytty suorittaminen.

Turun yliopiston opiskelijat löytävät lisätietoa kurssista ja voivat ilmoittautua Pepissä 19.8.–28.8.2024 välisenä aikana. 

Ilmoittautuminen ei koske avoimen yliopiston opiskelijoita, jotka ovat jo ilmoittautuneet kurssille ilmoittautuessaan kokonaisuuteen avoimen yliopiston kautta.

Tervetuloa mukaan!